Andreea Livădariu

Partener

Data intrării în Baroul București:
05.12.2013

Limbi străine:
Engleză; Franceză.

Date de contact:
B-dul Mircea Vodă nr. 35, bl. M27, sc. A, et. 6,
sector 3, București,
cod poștal 030663
România

021.321.12.34
andreea.livadariu@rvsa.ro

Andreea acordă consultanță, asistență și reprezentare în fața instanţelor judecătorești și arbitrale în domenii precum dreptul obligațiilor între profesioniști, achiziții publice, proprietate intelectuală, contencios fiscal, drept societar și conflicte de muncă.

Andreea este asistent universitar în cadrul Facultății de Drept a Universității „Nicolae Titulescu” din București și titular de seminar la disciplinele Dreptul proprietății intelectuale și Drept financiar și fiscal.

A susținut în septembrie 2021 teza de doctorat, în domeniul proprietății intelectuale, cu tema Dobândirea și pierderea drepturilor asupra mărcilor, desenelor și modelelor în dreptul Uniunii Europene, calificativul acordat fiind Summa Cum Laude (Excelent).

În perioada septembrie-februarie 2020, Andreea a efectuat un stagiu de formare la Tribunalul Uniunii Europene (Luxemburg) în cabinetul doamnei judecător Octavia Spineanu-Matei.

Apartenență:

  • arbitru și mediator al Centrului de Arbitraj și Mediere al Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale (WIPO Arbitration and Mediation Center) în domeniul dreptului de autor și al drepturilor conexe, din partea României;
  • membru în Consiliul Director al Asociației Științifice de Dreptul Proprietății Intelectuale;
  • membru fondator și Secretar al Asociației Literare și Artistice Internaționale (ALAI) – Grup România.

Domenii de practică:

Avocați: