Vlad Săndulescu

Avocat Colaborator

Data intrarii în Baroul București:
01.10.2014

Limbi străine:
Engleză.

Date contact:
B-dul Mircea Vodă nr. 35, bl. M27, sc. A, et. 6,
Sector 3, București,
Cod postal 030663
România

021.321.12.34
vlad.sandulescu@rvsa.ro

Vlad acordă asistență și consultanță în sfera dreptului societar, comercial, dar și în sfera pieței de capital. Principalele domenii de practică privesc aspecte societare generale (guvernanță corporativă), contracte comerciale, investiții de tip venture capital sau private equity, majorări/reduceri de capital social, înființări/transformări societăți, achiziții/vânzări de participații, dar și elemente de piața de capital (atât pentru titluri de capital, cât și titluri de credit). Vlad a asistat societăți internaționale și românești în probleme corporative generale sau specifice pentru companiile private sau admise la tranzacționare.

În peste 8 ani de experiență, Vlad a acoperit o gamă largă de sectoare și industrii, inclusiv servicii financiare, imobiliar, bancar, alimentar, energie, asigurări și servicii de investiții, asistând clienți în diverse aspecte corporative sau comerciale specifice (majorări de capital social, stabilirea sau modificarea structurii corporative la nivel de acționariat sau management, vânzări de participații și audituri juridice aferente, etc.), precum și în proiecte pe piață de capital, precum oferte publice secundare sau inițiale (OMV Petrom, Sphera Franchise Group, MedLife) și emisiuni de obligațiuni (GDF Suez Energy Romania, Banca Comercială Română, Raiffeisen Bank, Natura Quattuor Energia Holdings, Primăria Municipiului București, Patria Bank).

Vlad a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București, în anul 2013 și cursurile programului de master în Dreptul Afacerilor al Universității „Titu Maiorescu” din București, în anul 2014.

Între anii 2013 și 2021 și-a desfășurat activitatea în departamentul de Drept societar și piețe de capital din cadrul Schoenherr și Asociații, iar în perioada martie 2021 – iunie 2022 a făcut parte din echipa de Drept societar și investiții din cadrul Stratulat Albulescu și Asociații.

Domenii de practică:

Avocați: